Előfizetői tartalom

Rekordprofit után távozik a Vodafone vezetője (2.)

Portfolio
A várakozásokat több mint 6%-kal felülmúló, 6.6 milliárd fontos nyereségről számolhatott be a Vodafone a 2007-es évre ma reggel közzétett gyorsjelentésében. A cég bevételei az elemzői várakozásoknak megfelelően alakultak, megközelítették a 35.3 milliárd fontot. Emellett a társaság bejelentette, hogy júliusban távozik a Vodafone éléről a vezérigazgató, Arun Sarin.

Az elemzői várakozásokat felülmúló nettó profitról számolhatott be a Vodafone a 2007-es évre. Egy évvel korábban a cég nem tudott profitot termelni, miután jelentős veszteségleírásokat volt kénytelen elkönyvelni.A cég emellett bejelentette, hogy távozik a társaság éléről a vezérigazgató, Arun Sarin, aki öt éven keresztül vezette a céget. Posztját helyettese, Vittorio...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés