Előfizetői tartalom

Jó eredmény az RFV-től

Portfolio
70.8 millió forintos eredménnyel zárta az első negyedévét az RFV. A társaság eredménye mérsékelten elmarad a tavalyi profit időarányos részétől, ugyanakkor ki kell emelni, hogy a társaság farnehéz, a 2. félév szokott a jobb lenni. Pozitívum, hogy az EBIDA 174 millió forintos értéke jobb, mind a tavalyi EBITDA időarányosított része. (A társaság bázisidőszaki adatokat nem tett közzé). A társaság menedzsmentje pozitívan értékelte a gyorsjelentést és optimista a jövőre nézve.

A gyorsjelentés még jobb színben tünteti fel, ha 2008-as elsős negyedévét (egyébként helytelen módon) a tavalyi első félévhez hasonlítjuk. A tavalyi év első félévében 83 millió EBITDA, és 16 millió forint adózott eredmény jött össze. Ehhez képest elég jól áll a társaság. Az RFV tavaly a 2. félévben 275 millió forintos eredményt kalapált össze, idén megítélésünk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés