Előfizetői tartalom

A vezető földgázszállító társaságok értekezlete Szerbiában: tovább folytatódik a NETS előkészítése

Portfolio
A 2008 márciusi Bukarestben rendezett plenáris ülést követően, amely a vezető földgázszállító társaságok folyamat-indító tanácskozása volt, az Új Európai Szállító Rendszer (NETS) - azaz a közép- és kelet-európai gázhálózatoknak a gázszállító rendszerek összekötésére és ezzel a régiós piac megteremtésére irányuló kezdeményezésének folyamata - a hét folyamán egy újabb mérföldkőhöz érkezett, amikor is egy kerekasztal megbeszélésre került sor a szerbiai Novi Sad-on.

Az elmúlt két napon a regionális földgázszállító társaságok felsőszintű vezetői és főtanácsadói folytattak tárgyalásokat annak érdekében, hogy véleményt cseréljenek az előzetesen meghatározott projekt munkafolyamatokról és hogy kijelöljék képviselőiket, akik majd a NETS kezdeményezés operatív-szintű kidolgozását és megvalósítását végzik. A képviselők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés