Előfizetői tartalom

Botladozó bikák - Technikai elemzés

Portfolio
Hétfő az óvatos optimizmus jegyében telt a nemzetközi piacokon, de nem úgy a BÉT-en, ahol is közel 1%-ot csökkent a BUX index. Egyetlen "pozitívum" a tegnapi nappal kapcsolatosan, hogy gyalázatosan satnya forgalommal esett az indexünk, így erős eladókról nem beszélhetünk. Ma reggel a Dow Jones és BUX indexeket, valamint az OTP a Richter a MOL és az AAA autó grafikonjait nézzük át.

DOW JONES Végre áttörte a Dow Jones a 13,000 pontos szintet, és ezzel együtt a 200 napos mozgóátlagot is letudta az index. Üröm az örömben, hogy napon belül jelentősen visszaesett az index, ami kicsit árnyalja az áttörés felett érzett eufóriát. Következő ellenállás a 13,130 pontos kis lokális csúcs, még a 200 napos mozgóátlag immár támasza a Dow-nak. BUX Tovább haladt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés