Előfizetői tartalom

Telekom: 30%-os profitnövekedés jöhet

Portfolio
2008. május 8-án, azaz ezen a héten csütörtökön teszi közzé gyorsjelentését a Magyar Telekom, ahogyan a Portfolio.hu korábban már közzétett konszenzusa bővül, a várt számok úgy csúsznak egyre felfelé. A 11 válaszadó elemző kis mértékben növekvő árbevétel mellett immár 30%-os nettó profitdinamikát vár a cégtől. A szép növekedés elsősorban a tavaly végrehajtott létszámleépítésnek és a visszaeső amortizációnak lesz köszönhető.

Konszenzusunk folyamatosan bővül, az újonnan beérkezett elemzői becslésekkel jelen cikket időről időre frissítjük. Hamarosan jelent a Magyar Telekom, a céget követő elemzők várakozásai szerint az idei első negyedévben ha nem is nagy mértékben, de visszatérhetett az árbevétel növekedés a céghez.Az 1% körüli növekedés nem biztos hogy lebecsülendő annak tekintetében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés