Előfizetői tartalom

Iránymutatásra várva - Technikai elemzés

Portfolio
Kedden a medvéké volt a főszerep az európai és az amerikai piacokon, így a mi Buxunk is eséssel fejezte be a tegnapi kereskedést. A megindult emelkedést eltemetni egyelőre semmi okunk, hiszen meghatározó támaszaink még sértetlenek. Ma reggel a Dow Jones és BUX indexeket valamint a MOL és az OTP grafikonokat tekintjük át.

DOW JONES A ma esti kamatbejelentést megelőzően az amerikai befektetők is óvatosabb "üzemmódba" kapcsoltak, így lefelé csordogáltak az árfolyamok az amerikai piacon. A Dow Jones továbbra is a 12,750 pontos támasz fölött oldalazgat, bár ha jönne egy negatív korrekció, ami a legutóbbi emelkedő hullám kétharmadáig elérne, akkor sem forogna veszélyben a kialakulóban lévő emelkedő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés