Előfizetői tartalom

Jelentett a TPSA: örülnek a befektetők

Portfolio
A Telefónica O2 CR (egykori Cesky Telekom) kissé csalódást keltő gyorsjelentése után a Magyar Telekom lengyel szektortársa, a TPSA ma kitűnő eredményekről számolt be. A profitnövekedés meglepően magas volt a társaságnál és bár a menedzsment most csak megerősítette korábbi várakozásait, a következő negyedév után akár a felfelé módosítást is elképzelhetőnek tartják. A részvények 1.7%-os pluszban tartózkodnak a varsói parketten.

A várakozásoknál jobb gyorsjelentést tett ma közzé a Magyar Telekom lengyel szektortársa, a TPSA. A Bloomberg konszenzusát az árbevétel 2, a nettó profit viszont már 22%-kal haladta meg, ráadásul a menedzsment várakozásai is reményt keltőnek mutatkoznak.A meglepően jó eredmények egyik mozgatórugója az volt, hogy 2008 első negyedévében visszatért a társaságnál hosszú hónapok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés