Előfizetői tartalom

Kivárás jöhet a tengeretúlon is

Portfolio
Vegyesen zárták a hét utolsó kereskedési napját az amerikai részvényindexek, a Dow és az S&P emelkedését a pénzügyi szektor hajtotta, míg a nagy technológiai kitettségű Nasdaq mínuszban fejezte be a napot a Microsoft gyorsjelentését követően. A kereskedés előtti órákban a főbb amerikai határidős indexek emelkedést mutatnak. A Dow futures 24, a S&P 500 futures 4, a Nasdaq futures 4.5 pontos pluszban tartózkodik.

A Wrigley, a világ legnagyobb rágógumi gyártója emelkedésbe kezdett a nyitás előtt, ugyanis a Mars Inc. és a Warren Buffet érdekeltségébe tartozó Berkshire Hathaway Inc. 23 milliárd dolláros felvásárlási ajánlatot tett a vállalatra.Kapcsolódó cikkünk2008.04.28 09:04Buffett és a csokigyár - 22 milliárd dolláros édességipari felvásárlás a láthatáronA Ford Motor Co. is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés