Előfizetői tartalom

Hurrá, kitört a BUX! - Technikai elemzés

Portfolio
És tegnap eljött a pillanat, amire a piaci szereplők már hosszú hetek óta epedve vártak! Követve a mostanában megindult nemzetközi indexeket végre meglódult a mi Buxunk is, és sikeresen áttörte az ellenállást, amivel már hosszú ideje birkózott a piac. A kitörés az elmúlt hetek unalmas, oldalazó mozgásának a végét jelzi. Ma reggel a Dow Jones és BUX indexet, valamint az Egis és a Richter grafikonokat tekintjük át.

DOW JONES Tegnap ismét a bikák kerekedtek felül az amerikai piacon, és a Dow Jones stabilizálódott a 12,750 pontos támasz felett, így a soron következő 12,900-as és a lélektani 13,000 pontos ellenállásokra koncentrálhatunk. BUX Tegnap végre elunta az egyhelyben topogást a BUX, és áttörte a 22,250 pontos ellenállást az index, ami optimista jelzés, és további emelkedést vetít...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés