Előfizetői tartalom

Három érdeklődő az NHH tenderen

Portfolio
A földfelszíni digitális televíziós műsorszóró hálózat üzemeltetésére és a földfelszíni digitális rádiós hálózat üzemeltetésére is két- két ajánlat érkezett, közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) a pályázat beadási határidejének lejárta után. A földfelszíni digitális televíziós műsorszóró hálózat üzemeltetésére az Antenna Hungária Zrt. és a Digital Broadcasting Kft. cégek, míg a földfelszíni digitális rádiós műsorszóró hálózat üzemeltetésére szintén az Antenna Hungária Zrt., valamint a Magyar Rádió Zrt. adta be ajánlatát.

Az NHH március 25-én írta ki az öt digitális földfelszíni televízió műsorszóró-hálózat, valamint egy, a VHF-sávban működő digitális rádió műsorszóró-hálózat üzemeltetési jogosultságára vonatkozó nemzetközi tenderét. Az ajánlatokat csütörtökön 11 óráig lehetett beadni, majd ezt követően került sor a tenderbontásra. A két különálló pályázat kiírását...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés