Előfizetői tartalom

Előre semerre! - Technikai elemzés

Portfolio
Tegnap alapvetően optimista hangulatban telt a kereskedés az európai piacokon és a tengerentúlon is, de mindez túl sokat nem tolt a BUX szekerén, a "gonosz" ellenállástól azonban már csak egy hajszál választ el bennünket. Ma reggel a Dow Jones a DAX és BUX indexeket, valamint a MOL és Rábar grafikonokra vetünk egy pillantást.

DOW JONES Tegnap ismét a 12,750 pontos szinttel viaskodott a Dow, bár a kereskedés első szakaszában stabilan fölé került az index, a zárásra megakadt az emelkedés a meghatározó szintnél. Ezt a "botlást" valamint a lassan eladási jelzést adó Stochastic indikátort leszámítva a napi grafikonon az egyre magasabb szinteken kialakult lokális csúcsok is aljak piaci fordulóról árulkodnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés