Előfizetői tartalom

Nincs mit tenni, megint drágul a benzin

Portfolio
Megtette a hatását az olajár megállíthatatlan menetelése: a Portfolio.hu értesülései szerint szerdától négy forinttal emeli a MOL a benzin és a gázolaj árát egyaránt. Ez azt jelenti, hogy a dízelesek üzemanyagát már nagykereskedelmi áron is 300 forintért mérik, miközben a kutakon már a benzinből is nehéz lesz 300 forint alatt tankolni.

Hiába gyengült a dollár és erősödött a forint az elmúlt hét folyamán is, a devizaárfolyamok nem tudták ellensúlyozni az olajárak emelkedése miatt a nemzetközi üzemanyagár-jegyzésekben bekövetkezett drágulást. Ennek az lett az eredménye, hogy a MOL a benzin és a gázolaj bruttó nagykereskedelmi listaárának 4-4 forintos emelése mellett döntött, melyet e hét szerdán 0 órától...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés