Előfizetői tartalom

A kitörések hete!? - Technikai elemzés

Portfolio
A múlt hét második felében belehúztak a vezető tőzsdeindexek a tengerentúlon és Európában is, mi több mint a következő grafikonokon láthatjuk, az amerikai indexek kitörtek eddigi kereskedési sávjukból, ami pozitív jelzés a hétre vonatkozóan. A hetet a Dow Jones, a DAX és BUX indexekkel, valamint a Richter és Econet részvények grafikonjaival indítjuk.

DOW JONES A pénteki kereskedés során megtört a jég, és a Dow kitört a 12,750 pont által határolt kereskedési sávból, amelynek már január közepétől volt fogja az amerikai index. Az emelkedés ugyan megtört a 12,850-es tartománynál, de mint a heti grafikonon is láthatjuk, a 12,750-es szint volt a meghatározó ellenállás, így ennek áttörése pozitív jelzés erre a hétre vonatkozóan....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés