Előfizetői tartalom

Végigpásztáztuk a brókercégeket! - Kinek mennyi a jussa?

Portfolio
A hagyományokhoz híven idén is elvégeztük a brókercégek hazai értékpapírok kereskedésére felszámított díjainak és jutalékainak összehasonlító elemzését. Felmérésünkben 21 cég szerepel, melyek összesen 29 kondíciós csomagot kínálnak. Megállapítható hogy csak néhány brókercég és az is csak némileg változtatott a 2007-es díjszabásán, míg többségük érintetlenül hagyta kondícióit. A változtatásokból nem lehet trendre következtetni, díjemelések és díjcsökkentések is egyaránt előfordultak.

Mennyibe kerülnek a számlavezetési díjak?. Egy új szereplővel lett gazdagabb a dilemma előtt álló, ugyanakkor kereskedni vágyó személyek repertoárja, ami a kereskedést biztosító vállalkozásokat illeti. Ez pedig az East Investment Service, amely egy átlagosnak mondható, havi 500 Ft-ot számít fel az értékpapír számlavezetésért. Az Inter-Európa Bank beolvadt a CIB bankba...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés