Előfizetői tartalom

Genentech: felemás eredmények

Portfolio
Vegyes eredményekről számolhatott be az amerikai gyógyszergyártó, a Genentech tegnap este közzétett negyedéves gyorsjelentésében. A cég árbevétele enyhén elmaradt a piaci várakozásoktól, az egyszeri tételek hatását kiszűrő egy részvényre jutó nyeresége viszont meghaladta a konszenzust. Miután nem okozott nagy meglepetést a gyorsjelentés, a társaság részvényei csak kismértékben, 0.2%-kal emelkedtek tegnap a zárás utáni kereskedésben.

A cég eredményeinek kétszámjegyű növekedését a negyedévben a társaság daganatos betegségek kezelésére alkalmas készítményeinek értékesítései segítették. A cég egy részvényre jutó nyeresége közel 14%-kal emelkedett, amellyel a piaci várakozásokat felül tudta teljesíteni a vállalat.A menedzsment megerősítette 2008-as profitvárakozásait, jelenleg a folyó pénzügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés