Előfizetői tartalom

Még több profitot vár a Wal-Mart

Portfolio
A DuPont után a Wal-Mart is jó hírrel szolgálhatott ma a gyorsjelentési szezon miatt aggodalmaskodó befektetőknek, a társaság ugyanis megemelte profitvárakozásait, miután közzétette márciusi értékesítési adatait. A menedzsment jelenleg 0.74 és 0.76 dollár közötti egy részvényre jutó nyereséget jósol, amelynek középértéke 4%-kal haladja meg a korábbi várakozásokat. A hírre a Wal-Mart árfolyama 1.4%-kal emelkedett a tengerentúli piacokon a nyitás előtti kereskedésben.

Kapcsolódó cikkünk2008.04.10 12:56 Az első jó hír a gyorsjelentési szezonban: megemelte profitvárakozását a DuPont (2.)Közel 4%-kal emelte meg a Wal-Mart menedzsmentje az első negyedéves profitjára vonatkozó várakozásokat, amely annak ellenére is örömmel töltheti el a befektetőket, hogy márciusi, összehasonlítható alapon számolt értékesítései az üzemanyagárak változásainak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés