Előfizetői tartalom

Senki sem hiszi, ezért megtörténhet... - Technikai elemzés

Portfolio
A múlt hetet az európai és amerikai indexek többsége emelkedéssel zárta, ami alól csak a mi Buxunk tudta kivonni magát. Mint azt a következő grafikonokon láthatjuk, nem lenne meglepő, ha az indexek tovább menetelnének a héten, amit erősít, hogy a piaci szereplőkön már annyira úrrá lett a letargia, hogy senki sem mer erősödésre gondolni, ami megbízható kontraindikátornak számít. A hetet a Dow Jones, a DAX és BUX indexek grafikonjaival indítjuk, valamint megvizsgáljuk a MOL és az OTP grafikonjait is.

DOW JONES Ha a Dow Jones napi grafikonjára pillantunk, látható, hogy az index a 12,750 pontos ellenállás közelében lendületét vesztette, így a további emelkedéshez ezt a szintet kell leküzdeni. Ezt illetően optimista jelzés a középvonalat alulról áttörő MACD, valamint a hosszú zöld gyertyák, amelyek irányt szabtak a piacnak az elmúlt két hétben. A heti grafikonon is látható...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés