Előfizetői tartalom

Öveket becsatolni, indul a gyorsjelentési szezon!

Portfolio
Ma este, az Alcoa gyorsjelentésével megindul az első negyedéves jelentési szezon külföldön. Ezen a héten az Alcoa mellett a legjelentősebb cégek közül csak a General Electric teszi közzé gyorsjelentését, ugyanakkor a jövő héten már a negyedéves szezon közepébe csöppenhetünk. A következő írásunkban a legfontosabb cégek negyedéves gyorsjelentési időpontjait gyűjtöttük össze.

Ma este, a tengerentúli piacok zárása után teszi közzé első negyedéves gyorsjelentését az Alcoa, a szokásokhoz híven ugyanis a cég indítja a szezont. A társaság gyorsjelentését mindig kiemelt figyelemmel követik a befektetők, a jelenlegi piaci környezetben, a recessziós félelmek közepette pedig különösen befolyásolhatja a hangulatot, hogy az Alcoa eredményei felül tudják-e...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés