Előfizetői tartalom

Pluszban zárt Amerika

Portfolio
Volatilis napot tudhatnak maguk mögött az amerikai részvényindexek, de végül ksimértékű emelkedéssel zártak, a vezető részvényindexek közül a Dow, az S&P 500 és a Nasdaq is 0.1%-kal értékelődött fel. A befektetők hangulatát vegyes markoadatok befolyásolták, emelett Ben Barnanke beszéde került a figyelem középpontjába. A Fed elnöke azt nyilatkozta, hogy az amerikai gazdaság recesszióba süllyedhet az év első felében.

A tegnapi napon vegyes makroadatok borzolták a kedélyeket, míg a munkaerőpiacról a vártnál rosszabb adtok láttak napvilágot, addig a Egyesült Államok szolgáltató szektora javuló aktivitást mutatott márciusban.Kapcsolódó cikkünk2008.04.03 16:02 Javuló aktivitás az USA szolgáltató szektorában (3.)2008.04.03 14:30 Drasztikusan emelkedett a munkanélküli segélyért fordulók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés