Előfizetői tartalom

Nem tettek jót az újabb adatok Amerikának

Portfolio
A tengerentúli határidős indexek irányt változtattak az elemzői várakozásoknál rosszabb munkaerőpiaci adatok hatására. A 2005 szeptembere óta legmagasabb 5.1%-os munkanélküliségi hiány egy tiszta jele a befektetők hangulatában már régóta uralkodó pesszimizmusnak, miszerint rövid távon az USA gazdasága recesszió süllyedhet. A határidős S&P index 1.6-ot, a Nasdaq 5,5-öt, a Dow Jones pedig 4 pontot emelkedett.

A Detroit News jelentése szerint az American Axle & Manufacturing megoldott néhány kérdést, amely a dolgozók szrtájkolásának beszüntetéséhez vezethet, amely miatt a General Motors néhány létesítménye is teljesen vagy részlegesen zárva tartottak. A légi társaságok árfolyama csökkent a kereskedés előtti órákban, miután az ATA csődöt jelentett, növelve ezzel a likviditási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés