Előfizetői tartalom

Hullámvasúton a BUX, sikerült végül pluszban zárni

Portfolio
Az európai részvénypiacokat a nap közben bizonytalankodás jellemezte, majd Ben Barnanke beszédére meredek esésbe kezdtek, de a zárás előtt egy órával megnyugodtak a kedélyek, így továbbra is pluszban tartózkodnak. A BUX követte az európai piacok mozgását, azonban a napot csak kismértékű, 0.3%-os pluszban fejezte be. A régiós indexek közül a cseh PX 0.8%-kal, az orosz RTS 0.3%-kal került feljebb, a lengyel WIG-20 0.5%-ot esett.

A nap folyamán a bankszektor Európa-szerte folytatta tegnap megkezdett szárnyalását, azonban az emelkedésnek gátat szabott az autószektor leértékelődése. A nap nagy részét kivárás jellemezte, azonban Ben Bernanke beszédére lefelé vették az irányt az indexek, a zárás előtti pillanatokig azonban ismét felfelé mozdultak.Kapcsolódó cikkünk2008.04.02 15:58 Bernanke: nem zárható...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés