Előfizetői tartalom

Vihar egy pohár vízben - Technikai Elemzés

Portfolio
A pénteki negatív amerikai zárás enyhén negatív hangulatú nyitást eredményezett Európában. Ami enyhe szellő volt az európai piacokon , abból tornádó lett a BÉT-en, bár ennek okai leginkább a politikában keresendők. Ma reggel a Dow Jones és BUX indexeket valamint a Richter, az Egis és az OTP grafikonjait tekintjük át.

DOW JONES A több napos esés után egy kis pozitív korrekció bontakozott ki tegnap az amerikai piacon. Támasz és ellenállás szintjeink változatlanok, most éppen a kereskedési sávunk közepén tanyázik a Dow. BUX A 22,250 pontos ellenállástól lefelé vette az irányt az index a tegnapi kereskedés során. Támaszunk a messzi 21,000-20,800 pontos tartomány, bár egy eső nap alapján...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés