Előfizetői tartalom

Közel a kitörés ideje? - Technikai elemzés

Portfolio
Az előző heti kereskedés vélhetően nem csupa nagybetűvel fog bekerülni a tőzsdei almanachokba, hiszen nem sok minden történt a tőkepiacokon. Ha azonban a hosszabb távú heti grafikonokat vizsgáljuk, akkor látható, hogy valami "fortyog" a felszín alatt, ami akár egy váratlan emelkedéssel is meglepheti a piaci szereplőket akár már a hét második felében.

A hetet a Dow Jones, a DAX és BUX indexekkel valamint az OTP és a MOL részvények grafikonjaival indítjuk. DOW JONES A Dow napi grafikonjára pillantva sok jót nem tudunk elmondani. Pénteken az index áttörte az 50 napos mozgóátlag által képzett támaszt, és lefelé tartó momentum indikátoraink se festenek túl rózsás képet az indexről az elkövetkező napokra vonatkozóan. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés