Előfizetői tartalom

Nyuszi vágta a piacokon? - Technikai elemzés

Portfolio
Lévén az angolszász és nyugat-európai piacok ma zárva lesznek, (hétfőn viszont nyitva) tegnap a 3 napos ünnepre való tekintettel sok minden nem történt a vén kontinensen , ott zártunk, ahol nyitottunk. Amerikában és Ázsiában ezzel szemben elszabadult a "Húsvét rally". A hetet a Dow Jones és BUX indexekkel, valamint a Mol és az OTP részvények grafikonjaival zárjuk.

DOW JONES A hullámvasúton lovagló Dow Jones index esetében tagnap este újra a bikák kerültek túlsúlyban, ás visszakerült az index a keddi csúcs közelébe. Jó hír, hogy ezúttal sikerült a 50 napos mozgóátlagos is leküzdeni, ami bíztató jelzés. BUX Indexünk ismét réssel esett, aztán úgy maradt, így újra egy doji gyertyát hozott a tegnapi kereskedés. A rés miatt ellenállásunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés