Előfizetői tartalom

Középtávon behozzuk a lemaradást

Portfolio
Magyarországon a vezetékes szélessávú előfizetések száma 2007-ben az EU átlag növekedésénél nagyobb mértékben, több mint 40 százalékkal nőtt és így csökkent Magyarország lemaradása az uniós átlagtól - emelte ki az Európai Bizottság szerdán, az európai hírközlési piacról és azon belül a tagállamok piacáról szóló jelentésben.

Pataki Dániel, a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) elnöke szerint az EU Bizottság jelentése azt mutatja, hogy jó irányba fejlődik a magyarországi hírközlési piac és ezen belül a szélessávú piac hazai gyors bővülése lehetővé teszi, hogy középtávon behozzuk jelenlegi lemaradásunkat ezen a területen. Az NHH elnöke örömtelinek nevezte, hogy a Bizottság jelentésében kiemelten...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés