Előfizetői tartalom

Ismét elromlott a hangulat Európában, 2.4%-os mínuszban a DAX

Portfolio
Jelentős mínuszba süllyedtek ma reggel az európai piacok a Carlyle Capital hedge fundjáról érkező hírek hatására, amelyek ismét felélesztették a hitelpiacok állapotával kapcsolatos félelmeket. Az európai indexek a mai eséssel a napokban bejelentett likviditásfokozó lépések előtti szintjeikre estek vissza, a német DAX és a francia CAC-40 index 2.4%-os, a brit FTSE-100 1.9%-os mínuszban tartózkodik jelenleg. A tengerentúli piacok szintén eséssel kezdhetik a napot, a Dow futures jelenleg 150 pontos mínuszt mutat.

A mai délelőttön újra a pénzügyi szektor került a figyelem középpontjába a Carlyle Capital jelzálog fedezetű értékpapírokba fektető hedge fundjának bedőlése nyomán, így ismét a recessziós félelmek és a hitelpiaci válság továbbterjedésének hatásai kerítették hatalmukba a befektetőket.Kapcsolódó cikkünk2008.03.13 08:58 "Jó napot! Be kellene fizetni még 400 millió...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés