Előfizetői tartalom

QUAESTOR: a nyári hónapokig még nyöghetnek a piacok

Portfolio
Hetedik alkalommal tette közzé negyedévente megjelenő Navigátor című kiadványát a QUAESTOR. Háda Bálint elemző szerint a második negyedévben az USA gazdaság növekedése mínuszba fordulhat, a dollár árfolyama a nyári hónapokig tovább gyengülhet, az olaj és aranyár pedig tovább emelkedhet. A részvénypiacok tekintetében is a félév elteltét követően kerülhet sor a fordulatra.

Háda Bálint vezető elemző szerint a második negyedévben negatívba fordulhat az amerikai gazdaság növekedése, az ország a recesszió küszöbén áll. A bajok kiváltójának számító lakáspiac eddig nem mutat konszolidációt, ezen piac magáratalálása hozhatja a recessziós időszak végét. A nyersanyagok áremelkedése az USA-ban a béroldali inflációt gerjesztheti, azonban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés