Előfizetői tartalom

Mindjárt nyit Amerika, az irány még kérdéses

Portfolio
A pénteki esést követően nem mutatnak érdemi elmozdulást az amerikai határidős indexek, így határozottabb irány kialakulására nem engednek következtetni a nyitást követően. A Dow Jones 8, az S&P 500 2.1 ponttal emelkedett, a Nasdaq pedig 0.8 ponttal került lejjebb. Az amerikai piacok az óraállítás miatt az elkövetkező 3 hétben helyi idő szerint 14:30-kor fognak nyitni és 21:00-kor zárni.

A Lehman elemzői szerint az első és második negyedév során az amerikai GDP negyedév/negyedév alapon csökkenést fog mutatni, így a tengerentúli gazdaság recesszióba süllyed. Az elemzők 2008-ra vonatkozóan 5%-os eredménycsökkenést prognosztizálnak az egy évvel korábbi értékhez képest, míg a konszenzus 15%-os növekedésre vonatkozik. A Virgin Media felvásárlási célpontja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés