Előfizetői tartalom

Lesz izgalom a héten! - Technikai elemzés

Portfolio
A múlt héten fontos támaszokhoz érkezett több meghatározó index, valamint a mi Buxunk is. A hétkezdet így sok izgalmat tartogat, hiszen mind a támaszok áttörése, valamit az azoktól való esetleges elrugaszkodás izgalmas kereskedési lehetőségeket teremthet. A hetet a Dow Jones, az S&P 500 a DAX és BUX indexek, valamint a MOL és az OTP részvények grafikonjaival indítjuk.

DOW JONES, S&P 500 A Dow Jones heti grafikonján jól látszik, hogy a 11,940 pontos támasz alatt zárt az index pénteken, amit még a januári zuhanás során sem sikerült rendesen áttőrni. Némi reménysugarat csak az adhat, hogy az áttörés nem volt túl meggyőző. Következő erős támaszunkat a 200 periódusos mozgóátlag képezi 11,500 pont környékén. Az S&P 500 index heti grafikonján...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés