Előfizetői tartalom

Mi most a jó befektetés? - Profikat kérdeztünk...

Portfolio
Határozottan alulértékeltnek vélik a hazai részvényeket a portfolio.hu által megkérdezett intézményi befektetők, akik azonban ennek ellenére úgy vélik, hogy további esésre van kilátás az elkövetkező hónapokban. A negatív hangulatot elsősorban az amerikai gazdaság állapotáról érkező hírek generálhatják, a hosszabb távra tekintő befektetőknek azonban már érdemes lehet részvények vételén gondolkodniuk.

Pártl Zoltán, CIB Alapkezelő. 2008 első és második negyedévében valóban recesszióba süllyedhet az USA gazdasága Pártl Zoltánnak, a CIB részvényportfólió menedzserének véleménye szerint. Ugyanakkor mivel a világ egyéb részei, főleg a fejlődő országok gazdasági növekedése fennmarad, ezért Amerikában sem kell arra számítani, hogy a gazdasági teljesítmény gyengesége...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés