Előfizetői tartalom

Cashline: olaj eladás és olajszektor vétel az ajánlott stratégia

Portfolio
A rekordmagasságba emelkedő olajárat lufi fújásnak tartja a Cashline elemzője, azonban ennek ellenére mégsem ajánlja short pozíciók felvételét. A jelenlegi környezetben jóval inkább ajánlott stratégia, hogy a határidős olajpiacon short pozíciót, az olajszektorban pedig long pozíciót építsenek ki a befektetők 1:1 értékarány mellett.

"Az amerikai könnyő olaj és az olajszektor relatív árkülönbözete minden időperiódust (az általunk szemléltetett: 3 hónap, 1 év, 3 év) vizsgálva csúcson van. Az olajszektor részvényeibe a legnagyobb jóindulattal is 60 dolláros olajár van mindösszesen beárazva (cash flow alapon) szemben a 100 dollár feletti olajjal! Ez a különbség soha nem volt ilyen magas. Valamelyiknek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés