Előfizetői tartalom

Milliós megtakarítási lehetőséget mulasztanak el a cégek

Portfolio
Feltehetően sokak fejében megfordult már a kérdés; miért is kell kinyomtatni a számlákat elektronizált világunkban? A kérdés egy jelentősebb számlakibocsátó számára éves szinten 20 millió Ft-os nagyságrendű. Lakossági oldalon jó a fogadókészség, de számlakibocsátók mégis nehezen mozdulnak.... A portfolio.hu egy speciális, eddig keveset kommunikált és problematizált témának, az elektronikus számlabemutatás és fizetés szolgáltatás magyarországi elterjedési problémáinak szeretne a következő cikksorozatban utána járni. Az első szakértői véleményt Lantai Csaba, az EBPP.hu vezérigazgatójától közöljük.

Az EBPP (electronic bill presentment and payment - elektronikus számlabemutatás és fizetés) szolgáltatás lényege, hogy lakossági és céges ügyfelek eddigi papíralapú számláikat és "sárga csekkjeiket" hiteles formában, elektronikusan tekinthetik meg, és egyenlíthetik ki az Interneten keresztül. Az EBPP szolgáltatás központja, a konszollidátor, amelyhez csatlakoznak a szolgáltatásban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés