Előfizetői tartalom

Fontos támaszoknál a piac - Törik, vagy nem törik?

Portfolio
A kedvezőtlen makroadatok és a mínuszban tartózkodó amerikai határidős indexek hatására a nap elején még pluszba kapaszkodó európai börzék 1% körüli mínuszban állnak, így a régiós indexek is csökkenést mutatnak. A lengyel WIG 20 1.8, a cseh PX 0.1, az orosz RTS 0.3%-kal került lejjebb, a BUX pedig 1.2%-ot esett ismét alacsony, 11.2 milliárd forintos forgalom mellett.

Adják az OTP-t. OTPReal-time árfolyamInformációs panelA legmagasabb, 7.1 milliárd forintos forgalom az OTP piacát jellemzi, a bankpapírok árfolyama a negatív külpiaci folyamatok hatására 1.6%-kal esett. Ezzel a részvények 6,780 forinton tartózkodnak, mely szintek erős támaszként funkcionálnak. Amennyiben ezen szintek elesnek, a tőkepiaci bizonytalanság fennmaradásával a bankpapírok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés