Előfizetői tartalom

Új értékesítési és marketing vezető az Avivánál

Portfolio
2008. március 3-án csatlakozott az Aviva csapatához dr. Zolnay Judit, mint az Aviva Életbiztosító Zrt. értékesítési és marketing vezérigazgató-helyettese. A szakember pályafutását a Winterthur Pénztárszolgáltató Rt.-nél kezdte jogászként; részt vett a magánnyugdíjpénztári rendszer kialakításában, majd a Credit Suisse Life& Pensions Biztosító Rt. jogi igazgatójaként tevékenykedett.

2005-től a Winterthur Biztosító Zrt. vezérigazgató-helyetteseként és a Winterthur Nyugdíjpénztár Igazgatótanácsának elnökeként vezette a Nyugdíj Üzletágat. 2006-ban vezetésével alakult a Premium Magánnyugdíjpénztár, mellyel elévülhetetlen érdemeket szerzett a többportfóliós nyugdíjpénztári rendszer kialakulásában. A Premium Pénztárat vezetése alatt Közép-Kelet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés