Előfizetői tartalom

Nehéz szülés - Technikai elemzés

Portfolio
Az eget rengető változás a nemzetközi piacokon, és a BÉT-en is elmaradt a tegnapi kereskedés során, sőt úgy tűnik az amerikai és német piacok tőlünk lesik el éppen, hogy hogyan kell nagy nekiindulás után változatlanul zárni a napot. Ma reggel a Dow Jones és DAX indexeket, valamint a BUX812-t a Pannonplast és MOL részvények grafikonjára vetünk egy pillantást.

DOW JONES Továbbra is a 12,750 pontos ellenállással csatázott a Dow, amely ismételten állta a rohamot. Amennyiben az index áttöri az előbb említett indexet, úgy a már meglévő egyre magasabb szinteken képződő lokális minimumaink mellé kapnánk egy magasabban megjelenő lokális maximumot is, ami az öreg Cherles Dow elmélete szerint, napi grafikon esetében rövid távú trendváltó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés