Előfizetői tartalom

Mi lesz veled forint? - Technikai elemzés

Portfolio
Az elmúlt napokban több mint egy éves mélypontra gyengülő forint árfolyama újra a figyelem középpontjába emelte nemzeti valutánkat. Az euróban hitelt felvevők népes táborán kívül a deviza kereskedők is árgus szemekkel figyelik a forint elmúlt napokban tapasztalható hektikus árfolyammozgását. A elkövetkezőkben technikai szemmel tekintjük át az EURHUF keresztárfolyam várható alakulását.

EURHUF Az EURHUF napi grafikonján jól látható, hogy az árfolyam több ellenálláson áttört az elmúlt napokban, amelyek közül a legnevezetesebbek a kék vonallal jelzett 20 napos maximum és a 262,3 Ft-os 2007 augusztusi csúcs volt. Mint minden ellenállás áttörése ezek is vételi jelzést adtak a befektetőknek, de azért ne felejtsük, hogy kitörések után gyakran visszateszteli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés