Előfizetői tartalom

Pluszban zártunk, de lemaradtunk a régióban

Portfolio
Vegyes hírek érkeztek a tengerentúlról a mai délután folyamán, ennek ellenére optimista hangulatban telt el a kereskedés a régióban. Az irányadó régiós indexek ennek ellenére emelkedni tudtak a mai napon; az RTS több mint 3.2%-ot menetelt előre, míg a PX 2.7%-ot, a WIG pedig 3.1%-ot erősödött. A BUX eközben némileg lemaradt társaitól és 31 milliárd forintos forgalom mellett 1.6%-kal tudott feljebb kerülni.

OTPReal-time árfolyamInformációs panel A befektetők hangulatát mozgatta a mai napon többek között, hogy januárban megtorpant az amerikai ISM intézet által közölt feldolgozóipari beszerzési menedzser index fél éve tartó zuhanása, ami mérsékelheti az amerikai recesszióval kapcsolatos aggodalmakat. A januári átfogó amerikai munkaerőpiaci jelentésben közzétett adatok szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés