Előfizetői tartalom

Ellenállásokhoz értek a piacok, de hol a faltörő kos? - Technikai elemzés

Portfolio
A Keddi kereskedés kedvezett a feszültséget nehezebben viselő befektetőknek, hiszen nem robbantak szét as világ tőzsdéi az izgalomtól. Az indexek az elmúlt napokénál szűkebb sávban mozogtak, és újfent nem bírtak az előttük álló ellenállásokkal. Ma reggel a Dow Jones és BUX indexeket, valamint az MTelekom az OTP és a Rába részvények grafikonjait tekintjük át.

DOW JONES Az 12,500-as szintnek már a közelsége is elrettentette a vevőket a tegnapi kereskedés során az amerikai piacon, így ismét elmaradt az ellenállás ostroma. Nem túl optimista jelzés, hogy a piac alacsony és csökkenő forgalommal emelkedik, bár ebben szerepe van a mai kamatbejelentés előtti kivárásnak is. A Dow Jones-ről technikai lapon elmondható, hogy válaszút elé ért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés