Előfizetői tartalom

Útelágazáshoz értek a piacok -Technikai elemzés

Portfolio
Újfent izgalmas kereskedésnek nézhetünk elébe a héten, hiszen végre megtört a piacok zuhanása, és korrekció kezdett kibontakoznia a piacokon. A további emelkedést illetően lehetnek aggályaink, hiszen számos index illetve részvény meghatározó ellenálláshoz érkezett. A hetet a Dow Jones és Bux indexekkel, valamint a Mol az OTP és a Humet részvények grafikonjaival indítjuk.

DOW JONES A Dow Jones heti grafikonján egy eladási klimax jeleit láthatjuk, ami azt jelzi, hogy az eladók egy időre kitombolták magukat, és középtávon (4-6 hét) jöhet némi emelkedés. A grafikonon látható kiugró forgalmon kívül az eladási klimax jele az is, hogy a múlt hetet ábrázoló gyertya alján 52 hetes mélypontot ért el az index, de a hét végére már az előző gyertya...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés