Előfizetői tartalom

Elillant a kezdeti lelkesedés az európai piacokon

Portfolio
Az európai részvényindex a reggeli, erőteljes emelkedést követően lefelé vették az irányt, a német DAX index 1.9%-os, a francia CAC-40 0.8%-os, a brit FTSE-100 pedig 0.5%-os pluszban tartózkodik jelenleg. A gyorsjelentési szezon közepén a vállalati eredmények kerülnek a befektetők fókuszába, emellett a Fehér Ház gazdaságélénkítő tervet tett közzé a tegnapi napon, amely némileg csillapította az amerikai gazdaság recessziójával kapcsolatos félelmeket.

Kapcsolódó cikkünk2008.01.25 08:13Elfogadta a Fehér Ház a gazdaságélénkítő tervetA tegnapi, kiváló gyorsjelentést követően a Nokia árfolyama a mai napon is felfelé vette az irányt, részvényei 4.4%-kal értékelődtek fel. A cég vártnál jobb eredményei lökést adtak a technológia szektornak, a Logitech árfolyama 4.4%-kal erősödött. A kedvező szektorhangulathoz hozzájárult...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés