Előfizetői tartalom

Menekültek az Intel-részvényesek

Portfolio
Annak ellenére, hogy csaknem 51%-os profitnövekedésről számolhatott be az Intel negyedik negyedéves gyorsjelentésében, a részvények árfolyama több mint 14%-ot esett a zárás utáni kereskedésben, miután a társaság eredményei nem érték el az elemzői várakozásokat, és a menedzsment várakozásai kiábrándították a befektetőket. A technológia szektorral kapcsolatos félelmeket az Intel gyorsjelentése és kommentárja tovább fokozta.

A társaság nettó profitja 2.27 milliárd dollárra rúgott az időszakban, amely részvényeként 0.38 dollárt jelent, miközben az elemzők valamivel magasabb, 0.4 dolláros EPS-re számítottak. A társaság árbevétele 10.7 milliárd dollárt tett ki az időszakban, amely 1%-kal maradt el a piaci konszenzustól. A társaság bruttó fedezeti szintje 58%-ra rúgott az időszakban, amely meghaladta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés