Előfizetői tartalom

Baljós évkezdet - Technikai elemzés

Portfolio
Az év első kereskedési napja meghatározó jelentőségű a világ tőzsdéin. az amerikai piacokon például ha erősödéssel indítja az évet az index, akkor 90%-os a valószínűsége annak, hogy éves szinten is emelkedést produkál a piac. A világ tőzsdéinek tegnapi teljesítménye azonban rövid távon nem sok optimizmusra adhat okot, ami azt a soron következő grafikonokon is jól látható. Az évet a Dow Jones és BUX indexekkel, valamint a Richter a MOL és az Egis grafikonjaival indítjuk.

DOW JONES Nem indult jól az év az amerikai piacokon. A Dow egy háromszög alakzatból tört ki lefelé, így a formáció 12,500 pont körüli célárfolyamot ad a befektetőknek. A zuhanó index a tegnapi kereskedés során a 13,100 ponthoz kötődő támaszt is áttörte. A negatív jelzések sora ezzel azonban még nem ért véget, az 50 napos mozgóátlag felűről éppen most metszi a 200...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés