Előfizetői tartalom

Kis emelkedés a fa alá? - Technikai elemzés

Portfolio
A medvék a tegnapi kereskedés során is teljes kontrol alatt tartották a piacot, sőt, még az elmúlt napok árral szembe haladó papírjai is korrigáltak csütörtökön. Az elmúlt napok áresései következtében számos részvény jelentős támaszhoz érkezett, ami rövid távon útját állhatja a medvék további méntelésének. Ma reggel a Dow Jones és BUX indexeket, valamint a TVK a Richter és az OTP részvények grafikonjait tekintjük át.

DOW JONES Az elmúlt három nap egyhelyben toporgó Dow piacán tegnap éppen a vevők voltak erősebbek, így kis mértékben emelkedett az index, a 13,250 pontos ellenállást azonban nem sikerült áttörnie a Dow Jones-nak. Hamarosan színt vall a piac, és kiderül, hogy az elmúlt napok vevői és eladói oldalában tapasztalható egyensúly felbomlása után melyik oldal lesz az erősebb....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés