Előfizetői tartalom

Öt hete nem látott mélyrepülés az USA-ban

Portfolio
A várakozásoknál kedvezőtlenebb pénteki inflációs adatok hatására mérséklődtek az újabb Fed kamatcsökkentésre vonatkozó spekulációk, így az amerikai részvényindexek csökkenéssel zárták a kereskedést. A Dow Jones 1.3, az S&P 500 1.4, a NAsdaq 1.4%-kal került lejjebb. Múlt héten öt hete a legnagyobb mértékű esést szenvedtél el a tengerentúi börzék.

Kapcsolódó cikkünk2007.12.14 14:31A vártnál jobban drágultak az amerikai fogyasztói árak (2.)Az amerikai befektetők bizonytalansága és az elmúlt időszakban jellemző nagyobb volatilitás annak tudható be, hogy az amerikai gazdaság recesszióba süllyedésével kapcsolatos aggodalmak továbbra is fennálnak a tengerentúlon. A Dow az elmúlt héten 2.1%-kal került lejjebb, mely a legrosszabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés