Előfizetői tartalom

Lesz izgalom a héten! - Technikai elemzés

Portfolio
Magpihentek a bikák az elmúlt héten a nemzetközi piacokon, és mint a következő grafikonokon is áthatjuk, némely indexek már trendfordulós jeleket mutatnak, illetve a többieket sem sok választja el attól, hogy meghatározó támaszokat törjenek át. Ma reggel az S&P500, a DAX és BUX indexeket, valamint a MOL az OTP és a Rába grafikonjait vesszük górcső alá.

S&P500 Visszatértek a medvék az amerikai piacra, az 1520 pontos ellenállás, illetve az azt megelőző 61,8%-os Fibonacci szint véget vetett az S&P500 szárnyalásának. A Stohastic indikátorunk kilépett a túlvett zónából, és eladói jelzést adott, amit a felső Bollinger szalagtól visszapattant index is megerősít. A negatív jelzések sorának ezzel még nincsen vége, hiszen az S&P...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés