Előfizetői tartalom

HD tv adást kínál a Magyar Telekom

Portfolio
Úgy tűnik, hogy Magyarországon először a Magyar Telekom hálózatán fogható majd a HD TV adás. A vállalat 2007 nyarán indított kísérleti projektet a szolgáltatás technikai hátteréül szolgáló VDSL2+ technológia kiépítésére és üzemeltetésére Budapesten a XI. kerületben. A VDSL2+ technológia megjelenése forradalmat jelent a szélessávú kapcsolatok terén, hiszen minimum 25 Mb/s letöltési és 1.5 Mb/s feltöltési sebesség is elérhető vele.

"A társadalom internetes szokásait a Magyar Telekom aktívan kívánja alakítani a folyamatosan bevezetésre kerülő új szolgáltatásaival, ezért 2007 nyarán elkezdte az üvegszál alapú, nagy sávszélességet nyújtó hálózatának kiépítését" - mondta Simó György, a Magyar Telekom vezérigazgató-helyettese, a T-Com és a T-Online vezetője. Az új, optikai hálózaton alapuló technológiának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés