Előfizetői tartalom

Kifogyóban a szufla a BUX-ból? - Technikai elemzés

Portfolio
Tegnap semmilyen váratlan fordulat nem történt a kereskedés során, így az európai piacok folytatták a szerdán "félbehagyott" korrekciót. A magyar piac vonatkozásában érdekes napnak nézünk elébe, vélhetően hamarosan kiderül, hogy 2 hetes emelkedő trendet követő rövid pihenővel vagy a rövid távú trend fordulatával állunk-e szembe. Ma reggel a Dow Jones és BUX indexeket, valamint a MOL az OTP és a TVK grafikonjait vesszük górcső alá.

DOW JONES Tegnap is hektikus kereskedés zajlott az amerikai piacon. A napon belüli nagy kilengés hatására a Stohastic indikátor kilépett a túlvett zónából, így eladási jelzést adott, de hogy ne legyen ilyen könnyű a befektetők dolga, a trendkövető MACD meg a középvonal fölé emelkedett, ami viszont pozitív jelzése az indikátornak. Legközelebbi támasza a Dow-nak 13,300 pont...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés