Előfizetői tartalom

3 év alatt megduplázná horvátországi piaci részesedését a MOL

Portfolio
Gábor Tamás, a MOL horvátországi üzemanyag kereskedőjének, a Tifon-nak a vezérigazgatója a Poslovni Dnevnik napilapnak adott interjúban elmondta, hogy a jelenlegi 7%-ról több, mitn duplájára kívánják növelni piaci részesedésüket az elkövetkezendő három évben, melynek érdekében jelentős mértékben növelik majd kútjaik számát - írja a KBC napi jelentésében.

A vezérigazgató elmondta, hogy az elkövetkezendő három évben több, mint duplájára, azaz 70-80 darabra növelnék üzemanyag töltő állomásaik számát, mellyel 15% körüli piaci részesedést kívánnak elérni. A fentiekre reagált a MOL horvátországi stratégiai partnere, az INA, melynek szóvivője elmondta, hogy örvendetesnek tekinthető az INA számára, hogy a Tifont a MOL kontrollálja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés