Előfizetői tartalom

Kétszámjegyű részvénypiaci emelkedést vár a UBS 2008-ban!

Portfolio
A UBS stratégái szerint 2008-ban az amerikai, illetve a világgazdaság soft landingjére fog sor kerülni, mely mellett a részvénypiacok kétszámjegyű százalékos emelkedése prognosztizálható. A stratégák azt javasolják, hogy a befektetők növeljék kitettségüket az amerikai piacok felé, és tegyék ezt az európai piacok rovására. Japán esetében optimistábbak, míg a feltörekvőket továbbra is felülsúlyozandónak tartják. Pozitív irányú elmozdulás a szektorallokációt illetően a telekom, állandó fogyasztási javakat előállító és közszolgáltató társaságoknál történt.

A UBS is optimista. A UBS stratégáinak véleménye szerint 2008-ban a kedvezőbb szcenáriónak tekinthető soft landing-en megy majd keresztül az USA gazdasága és a világgazdaság egyaránt. A vállalati EPS növekedések ennek megfelelően lassulhatnak (az egy számjegyű növekedésnek jóval nagyobb a valószínűsége mint a kétszámjegyűnek), azonban továbbra is pozitív tartományban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés