Előfizetői tartalom

A medvék az ablakon visszamásznak? - Technikai elemzés

Portfolio
A nap eleji pesszimista hangulat fokozatosan átadta a helyét a már-már eufórikus vételi kedvnek a tegnapi kereskedés során, így az európai indexek , közöttük a BUX is, 180 fokos fordulatot mutattak be a tegnapi napon. A nap kérdése, hogy vesz-e újabb éles fordulat a magyar piac? Ma reggel a Dow Jones és BUX indexeket, valamint a Richter a Synergon és a Pannonplast részvények grafikonjait tekintjük át.

DOW JONES Ismét megtréfálták az amerikai piacok az európai befektetőket. A kirobbanó tengerentúli optimizmus pont az európai zárások után hagyott alább, hogy aztán újabb mélységekbe szálljon a Dow Jones. A tegnapi kereskedést ábrázoló kisebb testű gyertya, nagyon hosszú alsó és felső árnyékkal alapvetően a piac bizonytalanságát jelzi. Támasza a Dow-nak a 200 napos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés